Egyéb

Lenyűgöz színeivel jön az új B&O PLAY őszi-téli kollekció

A Bang & Olufsen termékeire mindig is a kiváló hangzásvilág és az ikonikus, letisztult dizájn volt jellemző. A gyártó most legújabb és legnépszerűbb termékeit új színekben is elérhetővé teszi: mélyvörösben, kakaóbarnában, mohazöldben és éjfeketében.

A BeoPlay A1 hordozható Bluetooth hangszóró fekete és mélyvörös színekben debütált az új kollekcióban, az árnyalatokat a lávakő és a tengeri fekete homok, valamint az ásványi anyagokban gazdag agyag inspirálta. A finom kidolgozású hangszóróval a szabadban is kiváló minőségben hallgathatod kedvenc számaidat, és a 360 fokos hangzásnak köszönhetően a tér minden pontján élvezhető körülötte a zene. A por- és cseppálló, alumínium rácsborítás megóvja az eszközt a természet viszontagságaitól, így bárhová nyugodtan magaddal viheted, és akár 24 órán át hallgathatod.

large_beoplay-a1-small-portable-speaker-review

Szintén mélyvörös színben kapható a vezeték nélküli, aktív zajszűrős BeoPlay H8 fejhallható, amellyel egyszerre élvezheted a teljes szabadságot és prémium zenehallgatási élményt. A pehelysúlyú és kényelmes fejhallgatóval kizárhatod a külvilágot, és maximálisan átadhatod magadat a dallamoknak. Ha állítanál a hangerőn, vagy zeneszámot váltanál, egyetlen gyengéd érintéssel megteheted, csak a hangszóróhoz kell érintened az ujjad.

Testvére, a hasonló képességekkel felruházott BeoPlay H7 kakaóbarna borítást kapott, amely az északi természet talaját idézi. Az autentikus és tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást adó vezeték nélküli fejhallható reggeltől estig bírja, szólhat megállás nélkül a mintegy húszórás akkumulátoridőnek köszönhetően. Még a leghidegebb időben is hűséges társad marad, hiszen a hangszóró vezérlőfelülete akár kesztyűn keresztül is reagál az érintésre.

A BeoPlay H5 vezeték nélküli fülhallgató – a skandináv növényzet után szabadon – mohazöldben pompázik. A csepp- és porálló Bluetooth fülhallgatót mindenki úgy használhatja, ahogy neki a legkényelmesebb, hiszen a különböző méretű, memóriahabból készült, hőre táguló gumiból, illetve szilikonból álló harangok tökéletesen illeszkednek a füledhez. A kábel hosszúságát is pontosan úgy állíthatod be a csiptetővel, ahogy szereted. Amikor pedig nem használod, a nyakad körül összefogva a fülhallgatóban észrevétlenül elhelyezett mágneseknek köszönhetően nyakláncként is hordhatod. A mágnesek összeérintésével automatikusan kikapcsol a készülék, így attól sem kell tartanod, hogy lemerül, míg nem hallgatod.

Mohazöld borítás kapható a BeoPlay A6 hangszóróhoz is, amely a klasszikus sztereó hangzást ötvözi a legújabb technológiával. A Bluetooth hangszóró vezérléséhez nincs szükséged a telefonodra, egyszerűen elég csak végigsimítanod a készülék tetején, hogy felcsendüljenek a kedvenc számaid. Az ikonikus hangszóró tökéletes kiegészítője lehet letisztult otthonodnak.

Ad
Scroll to top