Mobil-Tablet

Megjelent Magyarországon az ASUS ZenFone 3

Az ASUS bejelentette a ZenFone 3 magyarországi megjelenését, az új ZenFone 3 sorozat Androidos okostelefonokból álló gyors, gyönyörű és hasznos funkciókkal ellátott központi modelljét.A ZenFone 3 kiváló dizájnt és hihetetlen teljesítményt nyújt mindenki számára, és egy gyönyörűen tiszta 5,2 vagy 5,5 hüvelykes Full HD (1920 by 1080) Super IPS+ kijelzővel rendelkezik 600 cd/m2 fényerővel az elképesztő látványélményért, amely az appokat, videókat és a játékokat a legjobb színben jeleníti meg. A ZenFone 3 keskeny kerete 77,3% kijelző-előlap arányt biztosít vékony és kompakt testben a maximalizált képernyő méret érdekében. A telefon elő- és hátlapja karcmentes Corning Gorilla Glass üveggel van bevonva, amelyet finoman lekerekítettünk, hogy a telefonnak teljesen sima éleket adjunk.

A ZenFone 3 lélegzetelállító dizájnjára már az iparág el felfigyelt és elnyerte 2016-ban a neves Computex d&I Award díjat. A ZenFone 3 egy 16 MP hátlapi kamerával rendelkezik, amely ASUS TriTech autofókusszal van ellátva. Automatikusan választja ki a második generációs lézer autófokuszt, a fázisdetekciót és folyamatosan autofókuszál. hogy alig 0,03 mp alatt precíz élességet érhessen el minden megvilágítási helyzetben.

A ZenFone 3 az első okostelefon az ASUS kínálatában, amelyet az új Qualcomm Snapdragon 625 nyolcmagos processzora hajt – az első Snapdragon 600 sorozatú processzor 14nm technológiájú Fin Field Effect (FinFET) tranzisztorokkal, amelyek 35%-al csökkentik az energiafogyasztást. Rendelkezik egy beépített X9 4G LTE modemmel, 802.11ac MU-MIMO technológiájú Wi-Fi csatlakozással, valamint PC szintű grafikával és akár 4 GB RAM-mal, amelyek együtt kiemelkedő mobil teljesítményt nyújtanak feljavított hatékonysággal és kiváló akkumulátor élettartammal. A ZenFone 3 beépített biometrikus azonosítóval is el van látva, egy hátlapra felszerelt ujjlenyomat érzékelővel, amely csupán 0,22 mp alatt oldja ki a telefont.

Ad
Scroll to top