Gaming

Gamer székkel bővít a Speedlink

A német SpeedLink bemutatta első, kifejezetten a játékosok igényeire szabott gaming székét, a Reggert, mely hasonló árkategóriájú versenytársaihoz képest professzionálisabb funkciókat, anyaghasználatot és időtállóságot kínál.

Eszköztárunkban tudhatjuk a legprofibb gaming egeret, billentyűzet vagy egérpadot, életre kelthetjük virtuális környezetünket hatalmas, 4K felbontású monitorokkal, 5.1-es hangrendszerrel vagy headsettel, a legnagyobb sikereket mégis csak akkor érhetjük el, ha testünk kényelme is tökéletesen biztosított a digitális összecsapások során: a hosszú órákon át zajló csaták kényelméről hivatott gondoskodni a SpeedLink kifejezetten a játékosok igényeire szabott vadonatúj széke, a Regger.

A gaming székek piacára lépő SpeedLink, hűen a márka értékeihez, egy kiváló ár/érték arányú, a hasonló árkategóriájú versenytársakhoz képest professzionálisabb funkciókat, anyaghasználatot és időtállóságot kínáló modellel jelentkezett a Regger képében.

A német gyártó igényes játékosok – vagy kivételes kényelmet kereső számítógép-felhasználók – elvárásait kielégítve, egy horizontálisan 360°-ban forgatható, dönthető háttámlával (90° és 165° között), fokozatmentesen állítható rögzíthető billenőmechanikával és a szabad mozgást is lehetővé tevő karfákkal ellátott gaming széket tervezett. A fekete, vörös, kék és sárga színekben érkező Regger két levehető párnát is kapott, melyek a nyak és az ágyék támasztását szolgálják. A SpeedLink mérnökei az anyaghasználat során is a hosszútávú kényelemre gondoltak, mikor a tartós, megfelelő szellőzést biztosító bársonyos anyag mellett, műbőrrel vonták be az órák után is helyes tartást biztosító, megfelelő keménységű szivaccsal töltött ülőfelületet és háttámlát.

A SpeedLink Regger már elérhető a hazai boltokban 89 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ad
Scroll to top