Mobil-Tablet

Xperia XZ előrendelési akció ajándék 64 600 forint értékű Sony Extra Bass Bluetooth fejhallgatóval

Az Xperia XZ, a Sony legújabb zászlóshajója az Xperia X szériában, melyet nemrég az IFA-n leplezett le, szeptember 13-tól, keddtől előrendelhető a Telekomnál és az Extreme Digitalnál. Azok, akik október 5-e előtt rendelik meg a készüléket, egy 64 600 forint értékű Sony EXTRA BASS Bluetooth fejhallgatót kapnak ajándékba.Az Xperia XZ-ben megtalálható a Sony eddigi legfejlettebb okostelefon kamerája, tripla érzékelő technológiával és öttengelyes stabilizációval, hogy elmosódás nélküli képeket készíthess még kedvezőtlen fényviszonyok között is. Lekerekített felszínével, 5.2” üveg kijelzőjével és prémium ALKALEIDO házzal az Xperia XZ tökéletesen illeszkedik hozzád, és kényelmesen simul a kezedbe.

Ha a Telekomnál rendeled meg havidíjjal vagy kártyafüggetlenül az Extreme Digitaltól egy Sony EXTRA BASS Bluetooth fejhallgatót kapsz ajándékba 64 600 forint* értékben. Az Xperia XZ LDAC és a Hi-Res Audio technológiájának párosa olyan igazi, mély basszus hangzást biztosít, hogy a szíved ritmusa is a zene ütemére ver. Sőt az összeakadó zsinórok miatt sem kell aggódnod a vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően.

sony_mdrxb950bt_b_mrxb950bt_b_headphones_black_1080937

A közlemény ugyan 65 000 körüli emlegeti a fejhallgatót, de a Sony XB950BT EXTRA BASS Bluetooth valójában 50 000 Ft körüli áron már beszerezhető itthon. Mindenesetre az Xperia XZ 239 990 Ft-os fogyasztói ára így már jóval elviselhetőbb lehet, így aki szemet vetett a készülékre, annak mindenképpen ajánljuk az elővételi ajándék kihasználását.

Ad
Scroll to top