Egyéb

Elegáns és különleges Bluetooth-hangszórók az LG-től

Az LG Electronics (LG) számos élvonalbeli funkcióval ellátott, lenyűgözően elegáns, innovatív dizájnnal megalkotott legújabb Bluetooth hangszórói (a PH1, PH2, PH3 és a PH4 modell) az ideális audióeszközt jelentik bármely környezetben, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról.

Azoknak, akiknek a hordozhatóság, a strapabírás és a tartósság a legfontosabb, a PH2 és PH4 lehet a tökéletes választás. A PH2 egy mindössze 167 gramm tömegű, cseppálló kialakítású, csúcsminőségű audióélményt nyújtó készülék. A PH4 pedig tökéletesen illeszkedik az olyan szabadtéri összejövetelekhez — például kempingezéshez, kerti partikhoz — ahol kifejezetten szükség van az erőteljes hangzásra.

Az egyedülálló, gyertyaformájú PH3 különleges fényei sajátos hangulatot teremtenek, legyen szó akár egy hálószobáról, akár egy kerti teraszról. A PH1 modell a hangulatvilágítása és könnyű, stílusos kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármely szoba enteriőrjébe, ráadásul a mobiltelefon-kihangosítóként is használható készülék akár éjjeli lámpaként is funkcionálhat.

 

Ad
Scroll to top