Egyéb

A Canon négy terméke is EISA-díjat nyert az idén

Az idén a Canon négy terméke is elnyerte a fotós iparág egyik legrangosabb elismerésének számító EISA-díjat, amelyet az azonos nevű szervezet, az Európai Kép és Hang Szövetség ítél oda minden évben a legjobb termékeknek.A szakmai zsűri döntése alapján a 2016-2017-es szezon legjobb európai DSLR fényképezőgépe a Canon EOS 80D lett, míg az EOS-1D X Mark II a legjobb professzionális DSLR-fényképezőgépének címét nyerte el. Az EF 35mm f/1.4L II USM objektív a professzionális felhasználásra szánt DSLR-objektívek kategóriájában, az imagePROGRAF PRO-1000 asztali tintasugaras nyomtató pedig a fotónyomtatók között lett díjazott.

“Az EISA-díjas termékek széles köre jól jelzi, hogy a Canon a fotóipar minden szegmensében kiemelkedő teljesítményt nyújt, hiszen vállalatunk szerint a fotózás folyamata sosem az exponálógomb lenyomásánál fejeződik be” – nyilatkozta Steve Marshall, a Canon termékmarketing-igazgatója.

Az EISA-díjat minden évben húsz európai ország közel ötven rangos elektronikai magazinjainak szerzőiből álló zsűri ítéli oda a termékeknek. A díjazáskor nem csupán a műszaki paraméterek, de a dizájn és a vonzó funkciók, valamint a végfelhasználóknak nyújtott érték is számít. Az idén díjazott négy Canon terméket egyébként már a díj odaítélését megelőzően is rendkívül kedvezően fogadták a vásárlók.

Ad
Scroll to top