Gaming Kiemelt hír

Zalman K900M– A vállalat első RGB világítással szerelt mechanikus billentyűzete

Manapság nehéz háttérvilágítás nélkül elképzelni egy felsőkategóriás mechanikus billentyűzetet, az RGB LED megoldások térnyerését pedig a Zalman is követi.

A Zalman K900M lehetőséget kínál a teljes és részleges háttérvilágítás megvalósítására, melyeket egyénileg, vagy a beépített lehetőségek segítségével szabhatunk személyre. A beépített intelligens opciók képesek felismerni a legnépszerűbb játékokban használt billentyűket, így mindig a megfelelő gombokra összpontosíthatunk. A támogatott játékok között szerepel például a Counter-Strike és a League of Legends.

Nincs szükség szoftverre
A K900M személyre szabásához nincs szükség fölösleges szoftverekre: minden beállítási lehetőség a háttérvilágítástól kezdve a macro funkciókig közvetlenül a billentyűzetről vezérelhető. Mi több, a billentyűzet képes a belső memóriájában tárolni az adott beállításokat és egy másik géphez csatlakoztatva már a jól megszokott konfiguráció várja a tulajdonosokat.

Kattints kattintás nélkül
A macro lehetőségek egyre több játékos számára könnyítik meg és teszik élvezhetőbbé a játékot. A Zalman K900M lehetőséget biztosat arra, hogy a macro lehetőségek közé az egér kattintását is rögzítsük, megszabva annak sebességét és gyakoriságát. A 10 macro opció rögzítését a billentyűzeten elhelyezett LED-indikátorok erősítik meg.

A híres „letálcázás”
A billentyűzet Kailh kapcsolókhoz fejlesztett anti-ghosting technológiával rendelkezik, így minden gombnyomás rögzítve lesz. A Windows gomb véletlen lenyomását a „Z Key” funkció bekapcsolásával érhetjük el, mely inaktívvá teszi a Windows gombot. Ez a funkció továbbá arra is alkalmas, hogy más gombokat is inaktívvá varázsoljunk, így például a billentyűzet tisztítását is könnyebb elvégezni. 

Gyorsabb, mint mások
Számos játék esetében a siker csak másodperceken vagy annak tört részein múlik, így a gyorsaság a billentyűzetek egyik legfontosabb pontja. A Zalman mérései alapján az egyedi Z Engine akár 20x gyorsabb működésre képes, mint a piacon lévő riválisai, ami elképesztő előnyökhöz juttathatja a játékosokat.

Csinos külső, erőteljes belső
Egy jó billentyűzet sokáig képes magas színvonalon kiszolgálni a tulajdonosát, a Zalman K900M pedig a piac egyik legmegbízhatóbb modellje. A PCB kidolgozásánál tartós és vízálló anyagokat használtak a mérnökök a megbízható, gyors és hatékony működés érdekében. A minimalista külső egyben eleganciát is sugároz, a szimbólumok tartósságát pedig a lézer-gravírozás biztosítja.

A termék már elérhető a legnagyobb hazai boltokan, méghozzá 37-40 000 Ft közötti áron.

Az alábbi videók árulkodnak arról, hogy milyen egyszerű és könnyű a billentyűzet beállítása, kezelése.

Főbb tulajdonságok

– Kailh kapcsolók
– 104 billentyű
– Multimédiás gombok
– 10 macro
– Anti-ghosting technológia
– USB-csatlakozás
– 1,7 méteres kábel
– 440x140x35 mm-es méret
– 1,25kg-os súly

Ad
Scroll to top