Gaming Kiemelt hír

MasterPulse In-ear és MasterKeys Lite L Combo a Cooler Master műhelyéből

A Cooler Master Resonar és a Cooler Master Octane utódaként jelennek meg a gyártó új termékei, a MasterPulse In-ear headset és a MasterKeys Lite L Combo.

A piacvezető komponens és periféria gyártó Cooler Master, a mai napon bemutatta a MasterKeys Lite L Combo-t, amely tartalmaz egy fröccsenésnek ellenálló RGB billentyűzetet mem-chanical kapcsolókkal és egy egeret. Mindkettő a legújabb technológiákkal van felszerelve, komoly játékosok, és olyan felhasználók számára, akik sok időt töltenek a számítógép előtt. Az egér és a billentyázet is képes RGB színek és effektek megjelenítésére, mint a hullám, a fodrozódás és egyebek. A költséghatékony kombináció azonban nem ér itt véget, a Cooler Master ebben az esetben egy ökoszisztéma bemutatása mellett döntött, hiszen a combo mellett bemutatja a MasterPulse-t, amely egy fekete in-ear headset, Bass FX Boost Dial-al, amely segítségével erősíthető a basszus amikor arra szükség van. A MasterPulse in-ear headseten bármikor be- illetve kikapcsolható a basszus erősítés. Kapcsold ki a basszus erősítést a tisztább hangzásért.

Fényes RGB Megvilágítás az Egéren és a Billentyűzeten, Amely Képes 16.7 Millió Szín Megjelenítésére, Amely Változtatható Működés Közben is

Élénk és drámai RGB LED-ek teszik a MasterKeys Lite L Combo-t kiemelkedővé a többi egér és billentyűzet tömegéből. Az egér két világítási térrel rendelkezik, az egyik a görgető gombon, a másik pedig az egér hátulján kapott helyet. A billentyűzeten mindegyik billentyű megvilágítható. A működés közbeni (On-the-fly) vezérlők segítségével beállítható az ismétlési gyakoriság, változtatható a megvilágítási mód és sebesség egyszerően billentyűkombinációk használatával.

Mem-chanical Billentyűzet Kapcsolók, Amelyek Kiváló Érzést Nyújtanak és Kompatibilisek az Egyedi Keycap-ekkel

A „Mem-Chanical” kapcsolók úgy lettek megtervezve, hogy olyan érzést nyújtsanak mint a mechanikus kapcsolók Mindegyik billentyű klikk hangot ad, amely éppen elég arra, hogy visszajelzést kapjon a felhasználó, de ne legyen zavaró, így a gépelést kellemesebbé teszi. Játék közben jó érzést biztosít, hiszen minden billentyű lenyomás éppen olyan, mint amilyennek Lennie kell. Szeretnél esetleg más keycap-okat, vagy 3D nyomtatnál egyedit? A MasterKeys Lite billentyűzet mindegyik CHERRY MX keycap-el kompatibilis.

Fröccsenés Ellenálló Billentyűzet

Ha már elég ideje használsz számítógépet, biztosan előfordult veled is, hogy kávé, vagy víz fröccsent a billentyűzetedre. Mostantól eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódni. A Masterkeys Lite billentyűzet egy nanofilm bevonatot és házat kapott.

Dedikált Média Billentyűk és Anti-Ghosting

Az F billentyűk felett találhatóak a multimedia gombok, amelyekkel indítható, megállítható, átugorható az éppen aktuális tartalom. A MasterKeys Lite 26 gombos anti-ghosting funkciót kapott, így biztos, hogy minden billentyű lenyomás regisztrált.

Precíz Infravörös Avago 3050 Egér Szenzor On-The-Fly Utasításokkal

A MasterKeys Lite egér egy Avago 3050 érzékelőt kapott, amely nagy pontosságú és érzékenységű és egészen 3500 DPI-ig állítható. Az On-the-fly DPI beállítások tartalmazzák az 500 / 1000 / 2000 / 3500 as beállításokat, így azonnal felgyorsíthatod, vagy lelassíthatod az események folyását. Akár körül akarsz nézni a térképen, vagy egy gyors lövést szeretnél végrehajtani, bármikor készen állsz rá. De használhatod az utasításokat a fények sebességének, színének vagy az egér effektjeinek beállítására is.

Gyors Válaszidejű Omron Kaplcsolók

Az egéren hat nyomógomb kapott helyet: jobb és bal klikk, scroll, előre és vissza, és a DPI kapcsoló. A jobb és bal gombok Omron mechanikus mikrokapcsolókat tartalmaznak. Mindegyik lenyomás éppen megfelelő. Nem túl nehéz, nem túl könnyű, így kevesebb a véletlen lenyomások száma.

Headset Bass FX Boost-tal Kerekebbé, Simábbá és Erőteljesebbé Teszi a Hangzást

Mi a jobb? Pontos hangzás, vagy a keményen dübörgő basszus? A válasz… attól függ. Telefon hívásoknál, vagy videojátékoknál, a semleges hangzás hozzásegít, hogy spektrum összes hangját, kiemelve a beszédhangot hallhasd. De ha érezni akarod a zene dübörgését, akkor a basszusra szükség van. A MasterPulse in-ear headset segítségével mindkettő lehetséges, köszönhetően a szabadalmaztatott Bass FX erősítő tárcsa. Csak fordítsd el a tárcsát a végpontig mindkét fülrésznél és érezd, ahogy a magas és mély hangok összekeverednek, és igazi hallgatói élményt nyújtanak.

Magas Minőségű Alumínum Burkolat és Kényelmes Fülrész, Amely Fennmarad

Egy könnyű, ám mégis tartós alumínium burkolat védi a MasterPulse belső technikáját a kemény használat ellen, így biztosít hosszú élettartamot. A gumírozott, lélegző szilikon fül végek jobban tapadnak, és a helyén tartják a fülrészeket a mozgás közbeni zenehallgatáshoz. A fülrészek alakja speciálisan úgy let kialakítva, hogy kívül tartsa a zajokat, így a hangzás tiszta és gazdag, zavaró zajok nélkül. Három fülvég méret kapott helyet a csomagban, az S, M és L, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebbet.

Vezetékes Távirányító és Mikrofon

A kiváló minőségű mikrofon pontos és tiszta hangminőséget biztosít, a beszélgetések így könnyen megérthetővé válnak. A vezetékbe épített távirányító segítségével felügyelhető a média (play, pause, fogadás, váltás számok közt, előre-, visszapörgetés) a telefonodon, táblagépeden, vagy a PC-den. De válaszolhatsz a telefonhívásokra is anélkül, hogy kivedd a füledből. A mikrofon úgy lett pozícionálva, hogy könnyen elkapja a hangodat. Mindegy, hogy éppen taktikai utasításokat üvöltesz egy intenzív játékban, vagy éppen egy 10km-es futásra indulsz.

Gubancmentes Lapos Kábel

A MasterPulse lapos kábelt kapott, amely ellenáll a csomóknak és a gubancoknak. A szigetelt gumi kábel védi a belső vezetékeket és kiszűri az interferenciákat.

Félkemény Hordtáska Belső Zsebekkel

A hordtáska extra védelmet nyújt a MasterPulse-nak. A táka kemény, mégis eléggé flexibilis ahhoz, hogy zsebre vágd. A tokon belül belső zsebekben pedig elrakhatók az extra fülvégek, vagy egyéb értékek.

Ár & Elérhetőség:

– A MasterKeys Lite L Combo július második felében válik elérhetővé, magyar kiosztással, 20 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

– A MasterPulse in-ear Bass FX headset július második felében válik elérhetővé, 20 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

– A fehér, limitált kiadású MasterPulse in-ear Bass FX csak a Cooler Master online üzletben less elérhető, július második felében € 59,99. áron. Részletekért látogass el a: http://www.coolermaster.com/store-locator/ oldalra.

Ad
Scroll to top