Gaming Kiemelt hír

Egyél és igyál a gép előtt, amennyit csak akarsz!

A Zalman K650WP különleges kialakításának köszönhetően a folyadék nem érintkezik a billentyűzet legfontosabb komponenseivel, így nem képes technikai gondokat okozni.

Az első védőréteget egy háromrétegű vízálló borítás alkotja, melyet a billentyűzet kerete és a kapcsolók alatt elhelyezett gumik közé építettek be. A műanyag borítású, dupla szilikonos tömítés és a további vétőrétegek extra biztonságot nyújtanak, a folyadék gyors és hatékony eltávolodását pedig a legfontosabb pontokon elhelyezett lefolyó lyukak biztosítják.

Az alábbi videó jól példázza a Zalman K650WP vízállóságát.

Egyszerű takarítás
A vízállóságnak köszönhetően a tisztítás, takarítás is rendkívül egyszerűvé válik, hiszen csak be kell áztatni a billentyűzetet, vagy erős vízsugárral átmosni. A szennyeződések eltávolodnak, a billentyűzet pedig akár azonnal használható.

A hosszú élet titka
A gyártó nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a K650WP az egyik legtartósabb periféria legyen a piacon. Ez nem csak az egyszerű felépítésben mutatkozik meg, hanem a nem látható részeken elhelyezett erősítésekben is, hiszen a műanyag alaplemezt egy alumínium lemezzel is kiegészítették. Az anyaghasználat és a különleges vízállóság együttesen a piac egyik legnagyobb túlélőévé emeli az újdonságot.

Halk és hatékony
A K650WP-ben elhelyezett hibrid kapcsolók úgy lettek megtervezve, hogy egyesítsék a mechanikus és membrános kapcsolók előnyeit. A hibrid kapcsolók rövid reakcióidővel és halk működéssel elégítik ki a játékosokat és az általános felhasználókat.

 Játékosbarát funkciók
A 26 billentyűs Anti-Ghosting technológiának köszönhetően minden gombnyomás valós tetteket szül. A Windows-gombok természetesen deaktiválhatók, így játék közben egy pillanatig sem kell aggódnunk azon, hogy véletlenül letálcázunk. A blokkolás egyébként más billentyűknél is működik, ami főként a tisztításkor lehet előnyös.

Középpontban a kényelem
Egy billentyűzetet hosszú órákig használunk egyhuzamba, így nagyon fontos a kényelem. Az állítható hátsó lábaknak köszönhetően a magasságot és a dőlésszöget is állíthatjuk a saját igényeknek és a környezetnek megfelelően. A gombok homorú kialakítása és a közöttük hagyott távolság szintén a még kényelmesebb és pontos gépelést szolgálják.

A termék már elérhető a hazai boltokan, méghozzá 9-10 000 Ft közötti áron.

Főbb tulajdonságok

– Vízálló
– 108 billentyű
– Hibrid kapcsolók
– Funkciógombok
– 26-gombos Anti-ghosting technológia
– USB és PS/2-csatlakozás
– 1.8 méteres kábel
– 445x158x37 mm-es méret
– 1.1kg-os súly

Ad
Scroll to top