Egyéb

Profi AOC monitor érkezett 4K-s kijelzővel

A monitor szakértő AOC bejelenti a 90-es Sorozat új, professzionális felhasználóknak szánt darabját. A 27 hüvelykes (68,6 cm) U2790PQU 4K (3840×2160 képpont) felbontást és 163 ppi képpontsűrűséget biztosít, amelynek köszönhetően a képek rendkívül élénkek. Az U2790PQU IPS-panelje és 10 bites színmélysége 1,07 milliárd színt jelenít meg, finom színátmeneteket téve lehetővé. A szürke kivitelezés és a háromoldalon keret nélküli kialakítás kiemeli a monitort a többi közül, jövőbiztos műszaki jellegzetességei – ideértve a magasságban állítható ergonomikus talpat és a kék fényt csökkentő funkciókat – tökéletes választássá teszik a képernyőt azon profik és termelő-fogyasztók számára, akik elsőrangú megoldást keresnek.

Az Ultra HD vagy egyszerűen 4K felbontás (3840×2160 képpont) lassan, de biztosan felváltja a jelenleg elterjedt 1080p (Full HD) és 1440p (Quad HD) képernyőket. Az U2790PQU képernyőt a tartalomkészítők, a videószerkesztők, a digitális művészek, valamint az Excel-táblázatokkal és egyéb, információdús alkalmazásokkal dolgozó szakemberek különösen értékelni fogják. A 4K felbontásnak köszönhető különleges élesség és az élénk részletek, valamint a színpontosság és az U2790PQU IPS-paneljének 10 bites színmélysége tökéletes választás az ezeken a területeken dolgozók számára.

Az AOC 90-es Sorozatának monitorai egyedi ezüst/kékesszürke kivitelezésűek, amely megkülönbözteti őket a szokványos fekete vagy szürke színű keretektől, az U2790PQU pedig követi ezt a trendet. A 27 hüvelykes (68,6 cm) panel és a szinte káva nélküli kialakítás hatalmas képernyőfelületet biztosít, ugyanakkor kompakt benyomást kelt, és kevés helyet foglal el az asztalon. Ez a kialakítás zökkenőmentes többmonitoros felállást is lehetővé tesz, amely növeli a produktivitást a modern munkaterületeken.

A szakemberek és a termelő-fogyasztók naponta hosszú időt töltenek el a képernyőjük használatával, és az AOC tökéletes megoldásokat kínál arra, hogy ezt az időt a lehető legkényelmesebbé tegye. Az ergonomikus talp magassága állítható (130 mm-rel), ezenkívül pedig forgatható (-45°/+45°) és meg dönthető is (-3,5°/+19,5°). A leginkább függőleges tartalommal dolgozó felhasználók elforgathatják a képernyőt, és álló elrendezésben tekinthetik meg a tartalmat. Ezenfelül az U2790PQU Low Blue Light módot is tartalmaz, amely csökkenti a magas energiájú rövid hullámhosszú kék fényt, így hozzájárul a szem egészségéhez.

Az olyan energiahatékonyságot biztosító tanúsítványok, mint az EnergyStar, EPEAT Silver és TCO 6 birtokában az U2790PQU-t egy olyan modern és energiahatékony monitor, amely jól illeszkedik a jövő irodáihoz.

A felhasználók különböző módokon csatlakoztathatják az U2790PQU képernyőt a kijelzőforrásokhoz: a monitor egy 2.0-ás HDMI-, egy 1.4-es HDMI- és egy 1.2-es DisplayPort-csatlakozóval rendelkezik, ezenkívül pedig élvezhetik a kétportos USB 3.0-ás csatlakozó által biztosított rugalmasságot is. Ami a kimenő hangot illeti, a felhasználók a két beépített 2W-os hangszórót vagy a beépített fejhallgató-kimenetet használhatják.

Az U2790PQU modell várhatóan 2019 júliusában lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára: 349 euró.

Ad
Scroll to top