Egyéb Hír

A NETGEAR MICKEY MERICLE-T NEVEZTE KI AZ IGAZGATÓTANÁCS ÉLÉRE

A NETGEAR, a kisvállalkozások, az intelligens otthonok hálózati technológiájának vezető szolgáltatója üdvözli Mickey Mericle-t a vállalat igazgatótanácsának új tagjaként. Mickey értékes globális marketing és stratégiai háttérrel rendelkezik a Szilícium-völgy technológiai vállalatainál és az iparágban vezető nagykereskedelmeknél, ezzel remekül kiegészítve a tanácsot.

Mickey jelenleg a Shutterfly, Inc. marketing igazgatója, ahol ő felel a vállalat marketing munkálatainak minden aspektusáért. A Mickey a marketing tudományág széleskörű tapasztalatával rendelkezik, beleértve a márkatervezést, a reklámozást, a termék marketinget, a CRM-et, az elemzést és a B2B-t. A Shutterfly-nál betöltött szerepe előtt Mickey az Adobe Systems globális marketingének alelnöke volt, ahol a marketing tevékenységekért és az ügyfelek elemzéséért felelt a fogyasztói és nagyvállalati ügyfelek számára. Az Adobe-nél töltött ideje alatt az internetes elemzést- és optimalizálást, a médiafigyelést, a fejlett elemzést, az account-based marketinget és az Adobe Digital Insights programot vezette. A karrierje során Mickey vezetői szerepet töltött a Walmart és a Target számára marketing, pénzügy és stratégia területeken. Ezt megelőzően szintén marketingért felelt a Hewlett Packard-nál, a Monitor Company-nél és a FedEx Home Office-nál (korábban Kinko néven volt ismert). Mericle a felsőfokú végzettségét az Iowa Állami Egyetemen, egyetemi diplomáját a Pennsylvaniai Egyetemen, mesteri címét pedig végül a Northwestern Egyetemen – Kellogg Menedzsment Iskolájában szerezte meg .

„Örömünkre szolgál Mickey Mericle csatlakozása a NETGEAR igazgatótanácsához” – nyilatkozta Patrick Lo, a NETGEAR elnök-vezérigazgatója. „Mericle több, mint 20 éves üzleti, marketing és stratégiai tervezési tapasztalattal rendelkezik, amely értékes perspektívát kínál minden fontos szegmensünk számára. Különös jelentőséggel bír a NETGEAR számára az ügyfelek megszerzése és megtartása terén elért sikere, mivel továbbra is célunk bővíteni az értéket hozzáadó-szolgáltatási kínálatunkat, ezzel kiegészítve a már széleskörű hálózati megoldásainkat.”

Ad
Scroll to top