Egyéb

Új Philips ívelt LCD-monitor különlegesen széles színtartománnyal

A piacvezető technológiai vállalatként és a Philips Monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bemutatja az új, 278E8QJAB modellszámú, 27 hüvelykes képátlójú ívelt monitort. Az élethű képek megjelenítése és a pontos színreprodukció érdekében ez az új ívelt monitor az Ultra Wide-Color technológia szélesebb színtartományát használja.

Kis görbületi sugár, lenyűgöző élmény

A rendkívül alacsony, 1800 mm-es képernyőgörbületi sugárnak köszönhetően a 278E8QJAB modell rendkívül lenyűgöző élményt nyújt, mivel növeli a mélységérzékelést, valamint csökkenti a képtorzulást. Az Adaptive-Sync technológiával kombinálva magával ragadó vizuális élményben részesíti a felhasználót – szaggatottság, képtörés és életlenség nélkül.

„A legújabb 27 hüvelykes ívelt képernyőnk még jobban a fősodorba illeszti ezt a kategóriát. Ez azonban csak a kezdet – idén az ívelt monitorok átfogó kínálatát hozzuk forgalomba. Ez hangsúlyozza az MMD elköteleződését az innovatív technológia iránt, amely a munkát és a játékot könnyebbé és élvezetesebbé teszi a felhasználók számára” – mondta Artem Khomenko, az MMD Philips Monitors Europe termékmenedzsere.

Szélesebb színtartomány

A továbbfejlesztett Full HD és a legújabb Ultra Wide-Color technológia segítségével a 278E8QJAB kijelző a piac egyik legszélesebb színtartományát tudhatja magáénak, ragyogó képeket nyújtva: az UItra Wide-Color technológia kiemelkedően széles színtartományt -130%-os sRGB (104%-os NTSC) színtartomány lefedést – tesz lehetővé a jellemzően 99%-os sRGB (72%-os NTSC) színtartomány-lefedéssel szemben. A szélesebb színtartományt a felhasználók elsősorban a továbbfejlesztett hardvernek, nem pedig a finomhangolt szoftverbeállításoknak köszönhetően érzékelhetik. A precíz színreprodukció előnyeit nem csak videókészítők és fotósok, hanem az online vásárlók és más otthoni felhasználók is élvezhetik.

A színteljesítmény és a vékony, ívelt vonalak mellett a kijelző VA LED-technológiát is használ: ez a fejlett, multi-domain, függőleges elrendezésű technológia rendkívül nagy statikus kontrasztarányt biztosít a különlegesen élénk színű és világos képekhez. Ez még inkább növeli a teljesítményt a fotók, filmek és grafikai alkalmazások megjelenítésekor.

A felhasználók számára kifejlesztett funkciók

Az új 27 hüvelykes monitor tele van olyan funkciókkal, amelyek a monitor nézését vizuális élménnyé alakítják. A Flicker-Free villódzásmentes technológia automatikusan szabályozza a fényerőt a stabilabb kép érdekében, a Philips SmartImage Lite pedig a beállításokat a megjelenített tartalomhoz igazítja, dinamikusan állítva a képek és videók kontrasztját, a színek telítettségét és az élességet – mindezt azonnal, egyetlen gombnyomásra. A nagy sebességű adatátvitel érdekében a képernyő fel van szerelve HDMI-csatlakozóval és DisplayPort bemenettel is. A kijelzőben mindemellett beépített sztereó hangszórók találhatók, kiváló minőségű hangzással egészítve ki a kiváló minőségű megjelenítést.

Az új Philips 278E8QJAB E-terméksorozatba tartozó képernyő márciustól lesz kapható, ajánlott fogyasztói ára: 87 369 forint.

Ad
Scroll to top